A BreastExtra étrend-kiegészítő megrendelése

Ön fontos a számunkra
Garantált elégedettség!

diszkrét kézbesítés
a áru raktáron,
azonnali szállítás
a postaköltség 23000,00 Ft
felett ingyenes

Valóban megtiszteltetés a számunkra, hogy prémium termékeket árusíthatunk, amelyek segítenek elérni a vásárlók életében a jobb közérzetet és az elégedettséget. A BreastExtra +plus csúcstermék három különféle variációját kínáljuk Önnek, és egy speciális ajánlatot úgy, hogy eleget tegyünk az Ön minden egyes különleges követelményének. Válasszon egyet a feltüntetett ajánlatok közül és a kattintás után hozza létre a megrendelését!

Ajánlott adagolás: 2 kapszulát 2x naponta megfelelő mennyiségű folyadékkal öblítsen le.

Még mielőtt elhatározná, hogy elküldi a megrendelést, higgye el kérem, hogy az Ön elégedettsége 100%-osan garantált! Abban az esetben, ha bármilyen okból a prémium termékeinkkel nem lenne elégedett, szemrebbenés nélkül visszaadjuk az Ön pénzét. Visszafizetjük minden bontatlan csomagolás árát, 15 napon belül.

Figyelmeztetés: Nem alkalmas gyermekek, terhes és szoptató nők számára. Száraz és sötét helyen, maximum 35 °C-ig tárolandó. Gyermekektől távol tartandó! Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott és vegyes étrendet. A termék szóját tartalmaz!