Kérdések és tapasztalatok

BreastExtra tanácsadó

Az Ön kérdéseire a BreastExtra Plus szakértői csapata válaszol.

Bármilyen bizonytalanság esetén forduljon hozzánk bátran kérdésével. Szívesen adunk tanácsot és segítünk a helyes választásban.

Jó napot! Azt szeretném kérdezni, hogy lehet-e dohányozni ezekre a tablettákra, vagy ez teljesen tilos.

A dohányzás a mellnövelő tabletták szedésével egyidejűleg semmilyen módon nem befolyásolja az eredményeket.

Hány nap múlva veszem észre a változást és mennyit kell használnom hogy gyönyörű nagy melleim legyenek az a problémám hogy a gyerekek szoptatása után nagyon összementek és elveszítették a térfogatukat ha a 230 darab tablettás csomagot veszem akkor hogyan kezd működni köszönöm…

A maximális és tartós eredmények érdekében javasoljuk, hogy a készítményt szedje 9-11 hétig. Ez azt jelenti, hogy kezdetben a 230 tablettás csomagra lesz szüksége és utána még egy 100 tablettásra. Ez minden.

El tudják úgy küldeni az árut, hogy senkinek se legyen esélye rájönni, mi van a csomagban?

Minden küldeményt diszkrét, átlátszatlan, reklámmentes csomagolásban küldünk úgy, hogy az Ön magánélete biztonságban legyen.

Szeretném megkérdezni, mivel aktívan sportolok, egy héten 3x futni járok és itt-ott még edzőterembe is, hogy a tabletták szedése alatt abba kell-e hagynom valamelyik sportot, vagy ez nem befolyásolja a tabletták hatékonyságát. Köszönöm

Gratulálunk az aktív életstílusához! Ahogy már biztosan tudja, bizonyos gyakorlatok elősegíthetik a keblek megformálását. A torna azonban nincs közvetlen hatással a készítmény hatékonyságára, ugyanis a működése az emlőmirigyek fejlesztésének aktivációján alapul, és ezeket nem lehet negatívan, sem tornával befolyásolni. Ez azt jelenti, hogy nyugodtan folytathatja az aktív életstílusát a készítmény szedése közben is.

Az érdekelne, ha hormonális fogamzásgátlót szedek, az probléma-e?

A készítmény szedése a fogamzásgátlóval egy időben nem probléma.

Szeretném megkérdezni hogy ezek a tabletták nem ártalmasak-e az emberre arra gondolok hogy nem hormonálisak-e mert már van tapasztalatom a hormontablettákkal ez úgy jelentkezett hogy kezdtem benőni a nyakamon, tehát ezért kérdezem. Előre is köszönöm a választ

A készítmény tisztán természetes növényi alapon készült. Úgy hat, hogy támogatja a női hormon – az ösztrogén és más hormonok kiválasztását, amelyeknek a következménye az emlőmirigyek megnagyobbodása. Ezért nem kell a szőrzet fokozott növekedésétől és más kellemetlenségektől tartania.

Jó napot! Szeretnék tablettát rendelni, de van itt egy gond. 43 éves vagyok és már 6 éve nincs mestruációm. Szedhetem a tablettákat és mikor kell elkezdenem a szedésüket, ugyanis önök a menstruációs ciklus 2. felétől ajánlják. Köszönöm

Nem annyira fontos, hogy van-e menstruációja, vagy sem. A fontos az, hogy rendben van-e a petefészke, amelynek nagy jelentősége van a női hormonok képződésének szempontjából. Ha a petefészek működése sértetlen, a készítmény biztosan segíteni fog a keblei növelésében és feszesítésében.

Jó napot! A készítménnyel kapcsolatban szeretném kérdezni, hogy a javaslatok szerint min. 3 hónap alatt elért eredmények tartósak-e a mellek nagyságában? Köszönöm Janka

Az eredmények a nők túlnyomó többségénél tartósak. Ennek ellenére félévente egyszer ajánlatos elhasználni egy kis 30 tablettás csomagolást fenntartó adagként.

Jó napot azt szeretném kérdezni hogy fel lehet-e szedni ezektől a tablettáktól… vagy hogy van-e rá lehetőség hogy az ember felszedjen…köszönöm

Nem kell aggódnia a súlynövekedés miatt. Ez a készítmény nem a testzsír megkötésén alapul, hanem az emlőmirigyekre hat, amelyek megnőnek és feszesebbé válnak.

Ezeknek a mellnövelő orvosságoknak a mellékhatásai iránt érdeklődnék. Hogy előfordulhatnak-e valamilyen problémák az emésztőrendszerrel, máj-, vastagbélrák, mellrák stb.

Felesleges aggódnia. A tesztelés során nem tapasztaltak mellékhatásokat és soha semmilyen mellékhatást nem jelentettek a felhasználók oldaláról sem. Nem gyógyszerről, hanem nutriceutikumról van szó, amely hasznos az emberi egészségre és többek között antikarcinogén hatású.

Már 2 hete szedem az orvosságaikat, szeretném megkérdezni, hogy fogyasztható-e ezekre a tablettákra alkohol. Köszönöm a választ.

A mértékletes alkoholfogyasztás a mellnövelő készítménnyel kombinálva általában nem okoz problémát. De ne vigye túlzásba 😉 A testének nyugalomra van szüksége ahhoz, hogy a mellei gyorsan fejlődhessenek.

Szeretném megkérdezni önöket, hogyha megrendelem az önök készítményét, be tudnák-e csomagolni a megrendelést úgy, hogy semmi esetre se legyen látható, hogy mellnövelő készítményt rendeltem? Szégyenlős vagyok és elkeserítene, ha ezt valaki megtudná itt a faluban. Köszönöm a választ. Üdvözlettel Mónika

A termékek becsomagolásánál mindig maximális hangsúlyt fektetünk a diszkrécióra. A csomagoláson nem szerepel a webshop neve, sem olyan reklám, amely tanúskodna a csomag tartalmáról. Ezért nem kell aggódnia.

Szeretném megkérdezni hogy a tabletták után nagyobbak lesznek-e a melleim ugyanis nekem már aránylag nagyok csak azt szeretném hogy feszesek legyenek …. ez lehetséges ezeknél a tablettáknál vagy csak a növelésről van szó? Köszönöm

A termékünket elsősorban az emlők növelésére fejlesztették ki. A növekedés folyamata az emlőmirigy szövetének gyarapodásában rejlik, amely az ún. „mellfeszesség“ okozója. Ezt azonban befolyásolja a mellizomzat fejlődésének mértéke is. Ha valóban nagyon nagy mellei vannak és már elfogadhatatlan az Ön számára a további növekedés, próbálja ki a mellfeszesítő gyakorlatokat.

Jó napot! Az a kérdésem, hogyha például szedem az önök orvosságát a melleimre, és utána véletlenül lefogyok, akkor maguktól összemennek? Köszönöm

A mellek főleg az emlőmirigyek szöveteiből és zsírból tevődnek össze. Ha a teste lefogy, akkor biztosan egy kicsit összemennek a keblei is. A készítményünk azonban nem a zsír gyarapodásával növeli a melleket, hanem az emlőmirigy nagyobb térfogatának elérésével. Ezért ha Ön jelentősen lefogy, a mellei bár egy kicsit kisebbek lesznek, de nem annyira, mintha azelőtt mentek volna össze.

Mi válaszolunk

További kérdései vannak? Ne habozzon és írja meg a tanácsadónkba. A szakképzett személyzet azonnal válaszol!

A BreastExtra étrend-kiegészítők előnyös csomagjai, gyors megrendeléssel
Válassza a csomagok egyikét

Legnépszerűbb

BreastExtra, Basic Csomag (30 kapszula)

BreastExtra 30 kapszula

BreastExtra, Basic Csomag (30 kapszula)

5190 Ft

1 hétre – próbacsomagolás

BreastExtra, Standard Csomag (90 kapszula)

BreastExtra 90 kapsúl

BreastExtra, Standard Csomag (90 kapszula)

11700 Ft

3 hét szedésre

BreastExtra, Diamant Csomag (390 kapszula)

BreastExtra 390 kapszula

BreastExtra, Diamant Csomag (390 kapszula)

26700 Ft

3 hónapra – maximális eredmények

BreastExtra, Standard plus Csomag (120 kapszula)

BreastExtra 120 kapszula

BreastExtra, Standard plus Csomag (120 kapszula)

12600 Ft

4 hét szedésre