BreastExtra, Standard plus Csomag (120 kapszula)

Ára: 9 866 Ft

Standard plus csomag

A BreastExtra+ mellnövelő tablettáknak ez a bővített standard csomagja egy 90 kapszulás csomagolást és egy 30 tablettás csomagolást tartalmaz, tehát összesen 120 tabletta BreastExtra+ étrend-kiegészítőt, telve koncentrált növényi kivonatokkal az Ön kebleinek tökéletes kinézetéért.

A Standard plus csomag 1 hónapos használatra elegendő és kitűnő, ha Ön nem szeretné megvásárolni az egész kúrát. Ha meg szeretne győződni ezeknek a mellnövelő tablettáknak a kivételes hatásairól, ne habozzon és kattintson a „megrendelem“ gombra, amelyet feljebb találhat.

A BreastExtra+ naponta kétszer szedendő, ideális esetben reggel és este, mindig két kapszulánként.


A termék értékelése::

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (32 votes, average: 4,47 out of 5)
Loading...

 A BreastExtra étrend-kiegészítő részletei

A napi adag összetétele: kínai jamgyökér 320mg, édeskömény 280mg, görögszéna 240mg, kínai angyalgyökér 240mg, damiána 200mg, szója izoflavonok 180mg, fűrészpálma 160mg, hidrolizált kollagén 60mg, zselatin, csomósodásgátló anyag – magnézium-sztearát. Nettó tömeg: 16,3g (30 kapszulás változat) vagy 48,9g (90 kapszulás változat).

Ajánlott adagolás: 2 kapszulát 2x naponta megfelelő mennyiségű folyadékkal öblítsen le.

Figyelmeztetés: Nem alkalmas gyermekek, terhes és szoptató nők számára. Száraz és sötét helyen, maximum 35 °C-ig tárolandó. Gyermekektől távol tartandó! Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott és vegyes étrendet. A termék szóját tartalmaz! Ha Ön allergiás a szójára, ne használja a BreastExtra étrend-kiegészítőt.