BreastExtra, Basic Csomag (30 kapszula)

Ára: 3 450 Ft

A BreastExtra+ 30 CPS étrend-kiegészítő egy csomagolása

A BreastExtra+ mellnövelő tablettáknak ez az alapcsomagja egy csomag étrend-kiegészítőt tartalmaz, harminc kapszulával. Ez a csomagolás fenntartó kúrához, vagy kipróbálásra alkalmas.

Mivel két kapszulát kell bevenni kétszer naponta, egy csomagolás egy hét folyamatos használatra elegendő. Ez a csomag alkalmas a már elért eredmények megtartására, vagy próbaképpen.

TIPP: Ha ki szeretné próbálni, hogyan hatnak majd Önre a tabletták, javasoljuk, hogy szedje legalább 3 hétig. Tekintse meg a Standard 90CPS csomagot.


A termék értékelése:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (63 votes, average: 4,84 out of 5)
Loading...

 

 A BreastExtra étrend-kiegészítő részletei

A napi adag összetétele: kínai jamgyökér 320mg, édeskömény 280mg, görögszéna 240mg, kínai angyalgyökér 240mg, damiána 200mg, szója izoflavonok 180mg, fűrészpálma 160mg, hidrolizált kollagén 60mg, zselatin, csomósodásgátló anyag – magnézium-sztearát. Nettó tömeg: 16,3g (30 kapszulás változat) vagy 48,9g (90 kapszulás változat).

Ajánlott adagolás: 2 kapszulát 2x naponta megfelelő mennyiségű folyadékkal öblítsen le.

Figyelmeztetés: Nem alkalmas gyermekek, terhes és szoptató nők számára. Száraz és sötét helyen, maximum 35 °C-ig tárolandó. Gyermekektől távol tartandó! Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott és vegyes étrendet. A termék szóját tartalmaz! Ha Ön allergiás a szójára, ne használja a BreastExtra étrend-kiegészítőt.