BreastExtra, Basic plus Csomag (60 kapszula)

Ára: 6 419 Ft

Két csomagolás BreastExtra+

A BreastExtra+ mellnövelő étrend-kiegészítőnek ez a kibővített alapcsomagja két csomagolást tartalmaz, harminc kapszulával, ami összesen 60 kapszula. Ez a csomagolás alkalmas abban az esetben, ha a készítményt rövid ideig szeretné szedni.

TIPP: ha valóban komolyak a szándékai a melleivel, tekintse meg a Diamant csomagot is

Mivel a BreastExtra+ étrend-kiegészítőt naponta kétszer kell bevenni, két kapszulánként, egy csomagolás három hét folyamatos használatra elegendő. Amennyiben ezt a csomagot a már elért eredmények megtartásáért vásárolja, akkor ez ideális választás.


A termék értékelése::

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (22 votes, average: 4,68 out of 5)
Loading...

 

 A BreastExtra étrend-kiegészítő részletei

A napi adag összetétele: kínai jamgyökér 320mg, édeskömény 280mg, görögszéna 240mg, kínai angyalgyökér 240mg, damiána 200mg, szója izoflavonok 180mg, fűrészpálma 160mg, hidrolizált kollagén 60mg, zselatin, csomósodásgátló anyag – magnézium-sztearát. Nettó tömeg: 16,3g (30 kapszulás változat) vagy 48,9g (90 kapszulás változat).

Ajánlott adagolás: 2 kapszulát 2x naponta megfelelő mennyiségű folyadékkal öblítsen le.

Figyelmeztetés: Nem alkalmas gyermekek, terhes és szoptató nők számára. Száraz és sötét helyen, maximum 35 °C-ig tárolandó. Gyermekektől távol tartandó! Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott és vegyes étrendet. A termék szóját tartalmaz! Ha Ön allergiás a szójára, ne használja a BreastExtra étrend-kiegészítőt.