BreastExtra, Platinum Csomag (270 kapszula)

Ára: 19 533 Ft

A BreastExtra+ tabletták kedvezményes csomagja

BreastExtra+ Platinum – az étrend-kiegészítők 9 hét szedésre elegendő csomagja, a jó eredmények eléréséért. Egy kitűnő csomagról van szó, amellyel Ön jelentős anyagi eszközöket takaríthat meg, szemben az egyes csomagolások külön megvásárlásával. Ha valóban komolyak a szándékai a kebleivel, rendelje meg ezt a platina csomagot. Pontosan 3 csomagolást tartalmaz, melyek tartalma 90 kapszula, ami összesen 270 kapszula, telve természetes stimulánsokkal az Ön melleinek tökéletes kinézetéért.

Rendszeres használat esetén az étrend-kiegészítők BreastExtra „Platinum“ csomagja több, mint kilenc hétre elegendő.

A BreastExtra+ mellnövelő tabletták szedése nagyon egyszerű. Vegyen be két kapszulát reggel és este. Megfelelő mennyiségű folyadékkal öblítse le. Már ma kezdje el melleinek teljes átalakítását!


A termék értékelése:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (35 votes, average: 4,91 out of 5)
Loading...

 

 A BreastExtra étrend-kiegészítő részletei

A napi adag összetétele: kínai jamgyökér 320mg, édeskömény 280mg, görögszéna 240mg, kínai angyalgyökér 240mg, damiána 200mg, szója izoflavonok 180mg, fűrészpálma 160mg, hidrolizált kollagén 60mg, zselatin, csomósodásgátló anyag – magnézium-sztearát. Nettó tömeg: 16,3g (30 kapszulás változat) vagy 48,9g (90 kapszulás változat).

Ajánlott adagolás: 2 kapszulát 2x naponta megfelelő mennyiségű folyadékkal öblítsen le.

Figyelmeztetés: Nem alkalmas gyermekek, terhes és szoptató nők számára. Száraz és sötét helyen, maximum 35 °C-ig tárolandó. Gyermekektől távol tartandó! Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott és vegyes étrendet. A termék szóját tartalmaz! Ha Ön allergiás a szójára, ne használja a BreastExtra étrend-kiegészítőt.