BreastExtra, Gold Csomag (210 kapszula)

Ára: 15 587 Ft

Az étrend-kiegészítők Gold csomagja

A BreastExtra+ mellnövelő tablettáknak ez a csomagja két 90 tablettás csomagolást és egy 30 tablettás csomagolást tartalmaz, tehát összesen 210 tablettát, telve koncentrált növényi kivonatokkal az Ön kebleinek tökéletes kinézetéért.

A Gold csomag alkalmas arra, hogy kipróbálja és meggyőződjön a BreastExtra+ mellnövelő tabletták erejéről. Ez a csomag hét hétre elegendő, amely alatt megfigyelheti, hogy mi kezd történni az Ön kebleivel. Eközben az első eredményeket már két hét után megláthatja.

TIPP: Ha szeretne pénzt megtakarítani és valóban komolyak a szándékai a melleivel, a Diamant csomagot ajánljuk Önnek, amely 360 kapszulát tartalmaz és 3 hónapra elegendő.

A BreastExtra+ étrend-kiegészítő naponta kétszer szedendő, ideális esetben reggel és este, mindig két kapszulánként. Ha meg szeretné tapasztalni az első eredményeket, ez a csomag ideális választás az Ön számára.


A termék értékelése:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

 

 A BreastExtra étrend-kiegészítő részletei

A napi adag összetétele: kínai jamgyökér 320mg, édeskömény 280mg, görögszéna 240mg, kínai angyalgyökér 240mg, damiána 200mg, szója izoflavonok 180mg, fűrészpálma 160mg, hidrolizált kollagén 60mg, zselatin, csomósodásgátló anyag – magnézium-sztearát. Nettó tömeg: 16,3g (30 kapszulás változat) vagy 48,9g (90 kapszulás változat).

Ajánlott adagolás: 2 kapszulát 2x naponta megfelelő mennyiségű folyadékkal öblítsen le.

Figyelmeztetés: Nem alkalmas gyermekek, terhes és szoptató nők számára. Száraz és sötét helyen, maximum 35 °C-ig tárolandó. Gyermekektől távol tartandó! Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott és vegyes étrendet. A termék szóját tartalmaz! Ha Ön allergiás a szójára, ne használja a BreastExtra étrend-kiegészítőt.