BreastExtra, Super Csomag (180 kapszula)

Ára: 14 267 Ft

BreastExtra+ mellnövelő tabletta, két csomagolás

A BreastExtra+ mellnövelő tablettáknak ez a csomagja két 90 kapszulás csomagolást tartalmaz, tehát összesen 180 kapszulát, telve koncentrált növényi kivonatokkal az Ön kebleinek tökéletes kinézetéért.

Az étrend-kiegészítőknek ez a csomagja alkalmas az Ön mellei átalakítási folyamatának elindítására. Ez a csomag hat hétre elegendő, amely alatt szembeötlő változásokat vehet észre keblei térfogatában és alakjában.

TIPP: Ha szeretne pénzt megtakarítani és valóban komolyak a szándékai a melleivel, válassza a Diamant csomagot, 360 kapszulával, rendkívül kedvező áron.

A BreastExtra+ naponta kétszer szedendő, ideális esetben reggel és este, mindig két kapszulánként. Ha el szeretné kezdeni a mellei átalakítását, akkor ez a 180 kapszulás csomag ideális az Ön számára.


A termék értékelése:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (55 votes, average: 4,84 out of 5)
Loading...

 

 A BreastExtra étrend-kiegészítő részletei

A napi adag összetétele: kínai jamgyökér 320mg, édeskömény 280mg, görögszéna 240mg, kínai angyalgyökér 240mg, damiána 200mg, szója izoflavonok 180mg, fűrészpálma 160mg, hidrolizált kollagén 60mg, zselatin, csomósodásgátló anyag – magnézium-sztearát. Nettó tömeg: 16,3g (30 kapszulás változat) vagy 48,9g (90 kapszulás változat).

Ajánlott adagolás: 2 kapszulát 2x naponta megfelelő mennyiségű folyadékkal öblítsen le.

Figyelmeztetés: Nem alkalmas gyermekek, terhes és szoptató nők számára. Száraz és sötét helyen, maximum 35 °C-ig tárolandó. Gyermekektől távol tartandó! Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott és vegyes étrendet. A termék szóját tartalmaz! Ha Ön allergiás a szójára, ne használja a BreastExtra étrend-kiegészítőt.