BreastExtra, Diamant Csomag (360 kapszula)

Ára: 24 800 Ft

Legelőnyösebb csomag igényeseknek

A BreastExtra+ Diamant egy csomag a lehető legjobb eredményekért. A mellnövelő tablettáknak ez a csomagja kitűnő, ha valóban komolyak a szándékai a kebleivel. A BreastExtra+ mellnövelő étrend-kiegészítőknek ez a költséghatékony csomagja négy 90 kapszulás csomagolást tartalmaz, ami összesen 360 kapszula.

Rendszeres használat esetén ez a gyémánt csomag több, mint tíz hétre elegendő, ami egy komplett mellnövelő kúrát jelent. Így Ön megteszi a maximumot a mellei tökéletes kinézetéért és a kedvezményes árnak köszönhetően még pénzt is megtakarít.

A BreastExtra+ mellnövelő tabletták szedése nagyon egyszerű. Vegyen be mindig két kapszulát kétszer naponta, a legjobb reggel és este. Megfelelő mennyiségű folyadékkal öblítse le. Ha minél előbb látható eredményeket szeretne elérni, rendelje meg ezt a csomagot még ma.


A termék értékelése:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (55 votes, average: 4,85 out of 5)
Loading...

A BreastExtra étrend-kiegészítő részletei

A napi adag összetétele: kínai jamgyökér 320mg, édeskömény 280mg, görögszéna 240mg, kínai angyalgyökér 240mg, damiána 200mg, szója izoflavonok 180mg, fűrészpálma 160mg, hidrolizált kollagén 60mg, zselatin, csomósodásgátló anyag – magnézium-sztearát. Nettó tömeg: 16,3g (30 kapszulás változat) vagy 48,9g (90 kapszulás változat).

Ajánlott adagolás: 2 kapszulát 2x naponta megfelelő mennyiségű folyadékkal öblítsen le.

Figyelmeztetés: Nem alkalmas gyermekek, terhes és szoptató nők számára. Száraz és sötét helyen, maximum 35 °C-ig tárolandó. Gyermekektől távol tartandó! Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott és vegyes étrendet. A termék szóját tartalmaz! Ha Ön allergiás a szójára, ne használja a BreastExtra étrend-kiegészítőt.