Vélemények és
ajánlások a BreastExtra+-ról

” A modern tudomány képes mindent megmagyarázni és teljes körűen tesztelni”

A modern tudományban már mindent meg lehet magyarázni és teljes körűen tesztelni. A nők évszázadokon keresztül igyekeztek megtalálni a kebelnövelés effektív módját. Kipróbálták a krémek, kenőcsök, gyakorlatok, sebészeti beavatkozások és a „csodakúrák“ széles palettáját, de csak nagyon kevés sikerrel. A kellemetlen mellékhatások és a minimális eredményekkel összefüggő rossz érzés kombinációja a nőket arra a téves következtetésre juttatta, hogy semmi sem létezik, ami a keblüket szebbé tenné. A BreastExtra+ készítménnyel tudományos bizonyítékok kerültek a kezünkbe, amelyek igazolják, hogy a módszertanunk hibátlan!

A több klinikai tanulmányban, világosan dokumentált eredményekkel tesztelt, szervesen termesztett nyersanyagok gondosan kiválogatott készlete egyedülálló pilulát hoz létre. A nők 91%-a, akik kipróbálták a BreastExtra+-t, igazolta a keblek látható növekedését az első 3 hét alatt. A nők 97%-ának egy teljes kosármérettel nőttek meg a mellei 3 hónapon belül. Ennek a terméknek a történetében egyetlen panaszt sem kaptunk és mellékhatásokat sem jegyeztek fel. És ez éppen az, amire minden nő vágyik: biztonságos, hatékony és hitelesített eredmények!

https://www.breastextra.hu/wp-content/uploads/2021/10/megaprsia-referencie-1.jpg
floating-leaf
floating-leaf

Névtelen

A melleim alaktalanok, az önök tablettáinak használata után ez megváltozott és sokkal szebben néznek ki, tehát örülök.

Minnie 29 éves

Mindig is elégedett voltam a melleimmel, de kíváncsi voltam rá, hogy valóban működik-e. Végül megrendeltem a tablettákat, de ki sem nyitottam őket, ugyanis sehol sem szereztem róla tudomást, hogy lehetnek-e negatív hatásaik a testem valamelyik szervére. Az állandó és kizárólag pozitív vélemények azonban arra késztettek, hogy írjak valamit a saját szemszögemből is, hogy megtudjam, vajon ilyen típusú véleményt is közzétesznek-e az oldalukon

Előtt
Után

Fila 55 éves

A kor és a két gyerek alaposan rajtahagyták a névjegyüket a melleimen. Csak a menopauza leküzdése után kaptam észbe, amikor rájöttem, hogy csak két lapos tárgyam maradt, amelyek egyáltalán nem hasonlítanak mellekre. Mivel a műtétet nem engedélyeztem, kipróbáltam ezeket a tablettákat. Az eredmények bámulatba ejtők!

Lenke 33 éves

Lenkének hívnak, 33 éves vagyok, a mellnövelő és mellkitöltő tabletákkal kapcsolatos több tapasztalat után tiszta lelkiismerettel állíthatom, hogy ez segített és elégedett vagyok, 2cm-es növekedés 100 darab BreastExtra plus tablettával. Be kell hogy valljam, a tablettákat lelkiismeretesen szedtem 1x reggel 1x este + mellmasszázs. Az első tablettától kezdve hetente 1x ellenőriztem a méretet, ezért az eredmények a részemről megkérdőjelezhetetlenek.

Előtt
Után

Krisztina 23 éves

Jó napot kívánok! Nem tudom, hogy az önök tablettái mindenkire ilyen erősen hatnak-e, vagy én különleges eset vagyok. Pontosan az ajánlások szerint kezdtem el szedni, a ciklusom második felében. Egy hét használat után a melleimben gyenge bizsergést kezdtem érezni és ez később fájdalommá fokozódott, amitől eleinte megrémültem, de tudtam, hogy ez összefügg a melleim növekedésével. A fájdalmak idővel megszűntek. Nézzék csak meg, hogyan néznek ki a melleim három hónap után. Teljesen úgy, mintha szilikonoztattam volna őket.

Előtt
Után

Szonja 29 éves

A BreastExtra-t körülbelül 13 hétig használtam. Eleinte valóban semmi sem történt. Úgy gondoltam, hogy már nem ér semmit és azt szerettem volna, hogy fizessék vissza a pénzemet. Amikor felhívtam önöket, azt javasolták, hogy még tartsak ki egy kicsit, állítólag hosszabb ideig is eltarthat, mire megjelennek az eredmények. Majdnem 4 hét után valóban kezdtek megjelenni az első látható változások. Azóta a melleim csak nőttek, ahogy ez a mellékelt fényképeken is látható. Örülök, hogy meggyőztek, különben abbahagytam volna a tabletták szedését és csalódott lennék.

Anett 39 éves

Meglepett, hogy milyen gyorsan kezdett rám hatni a BreastEXTRA. Már a második hét használat után láttam, hogy hogyan kezdenek el a melleim változni a jó irányba. Tapintásra feszesebbek, keményebbek voltak és úgy tűnt, hogy meg is nőttek… A kúra befejezése után majdnem olyanok a melleim, mint amikor terhes voltam. Nagyon elégedett vagyok a termékkel és az eredményeivel is.

Mária 19 éves

Ezt a készítményt a barátnőm ajánlotta. Amikor megvette, kinevettem és figyelmeztettem, hogy ne vásároljon ilyen szamárságokat. De amikor a mellei figyelemreméltó térfogatot kezdtek elérni, be kell vallanom, hogy szégyenben maradtam. Mivel én is az apámtól örököltem a mellkasomat, elhatároztam, hogy kipróbálom. Valóban elégedett vagyok. A melleim most sokkal kifejezőbbek és feszesebbek, sőt barátot is találtam. Nem tudom, amiatt-e, hogy most nagyobbak a melleim, de ez mindegy. Szerinte gyönyörűek 🙂

Előtt
Után

Linda 38 éves

Mielőtt elkezdtem szedni az önök tablettáit, nagyon laposak voltak a melleim. Ez azonban megváltozott a BreastExtra+ pár hetes szedése után, ennek már két éve és én még mindig tökéletesen érzem magam.

Viki 22 éves

A partenerem egyszer megkérdezte, hogy nem szeretném-e megnagyobbítani a melleimet. Először leszidtam szegényt, hogy nem tetszek neki, vagy hogy is képzeli ezt??? De amikor lenyugodtam, elgondolkodtam a dolgon és rájöttem, hogy valójában engem is eléggé dühítenek a kis lapos melleim… Teljesen véletlenül akadtam rá az önök oldalára és meg kell hogy valljam, kellemesen meglepett!

Zsuzsanna 32 éves

Plasztikára akartam menni. Ugyanis eléggé szabálytalan alakom van (volt)… Széles csípők és keskeny mellkas. A facebookon fedeztem fel a BreastExtra plus reklámját és elhatároztam, hogy kipróbálom. Mersz vagy nyersz… Ha nem sikerül, kés alá fekszek… Meglepetésemre és szerencsémre (nagyon félek a műtéttől) ez működött. A melleim ma két számmal nagyobbak! Az életben nem hittem volna, hogy ez tablettákkal elérhető, ha ezt saját magam nem próbáltam volna.

Mária 24 éves

Megvásároltam a tabletták 90 darabos csomagolását azzal, hogy ha elégedett leszek, veszek még, hogy a tablettákat rendszeresen szedhessem legalább 3 hónapon keresztül. Sajnos nem tudom, hogy a nőknek abba a csoportjába tartozok-e, akikre a BreastExtra+ nincs hatással, de nem történt semmilyen változás. Nem hogy a melleimet egyáltalán nem növelte meg, hanem jelentősebb feszességet sem látok. Ha valamilyen pozitívumot szeretnék találni, akkor ez a rugalmasabb, simább bőr, amit azonban a rendszeres olajos masszázs számlájára írok. Tehát számomra ez csak feleslegesen kidobott pénz volt 🙁

Írja meg a saját
véleményét a BreastExtra+-ról

Ha érdekli Önt, fotót is küldhet

Vélemény küldése

Válassza a csomagok egyikét
egyikét

BreastExtra, Basic Csomag (30 kapszula)

BreastExtra, Basic Csomag (30 kapszula)

1 hétre – próbacsomagolás

Ideális kipróbálásra vagy alkalmi fenntartó kezelésre.
BreastExtra, Standard Csomag (90 kapszula)

BreastExtra, Standard Csomag (90 kapszula)

3 hét szedésre

Ideális a gyönyörű dekoltázshoz vezető út megkezdéséhez és az első eredmények értékeléséhez.
BreastExtra, Standard plus Csomag (120 kapszula)

BreastExtra, Standard plus Csomag (120 kapszula)

4 hét szedésre

Ez az előnyös csomag ideális részleges mellnagyobbításhoz és feszesítéshez