Vélemények és ajánlások a BreastExtra+-ról

A modern tudomány

képes mindent megmagyarázni és teljes körűen tesztelni

A modern tudományban már mindent meg lehet magyarázni és teljes körűen tesztelni. A nők évszázadokon keresztül igyekeztek megtalálni a kebelnövelés effektív módját. Kipróbálták a krémek, kenőcsök, gyakorlatok, sebészeti beavatkozások és a „csodakúrák“ széles palettáját, de csak nagyon kevés sikerrel. A kellemetlen mellékhatások és a minimális eredményekkel összefüggő rossz érzés kombinációja a nőket arra a téves következtetésre juttatta, hogy semmi sem létezik, ami a keblüket szebbé tenné. A BreastExtra+ készítménnyel tudományos bizonyítékok kerültek a kezünkbe, amelyek igazolják, hogy a módszertanunk hibátlan!

A több klinikai tanulmányban, világosan dokumentált eredményekkel tesztelt, szervesen termesztett nyersanyagok gondosan kiválogatott készlete egyedülálló pilulát hoz létre. A nők 91%-a, akik kipróbálták a BreastExtra+-t, igazolta a keblek látható növekedését az első 3 hét alatt. A nők 97%-ának egy teljes kosármérettel nőttek meg a mellei 3 hónapon belül. Ennek a terméknek a történetében egyetlen panaszt sem kaptunk és mellékhatásokat sem jegyeztek fel. És ez éppen az, amire minden nő vágyik: biztonságos, hatékony és hitelesített eredmények!

referencie na breast extra

Ezek a nők már kipróbálták
A BreastExtra+-szal kapcsolatos tapasztalatok

Lehet, hogy van olyan barátnője a környezetében, aki már kipróbálta a BreastExtra+ mellnövelő tablettákat. Ha nem, akkor se csüggedjen. Sok nő, aki a tablettáinknak köszönhetően szerezte meg a vágyva vágyott melleit, hajlandó beszámolni a személyes tapasztalatairól és a bámulatos eredményekről. Éljen a lehetőséggel, írja meg a saját véleményét és ossza meg a többiekkel a tapasztalatait. A három legérdekesebb vallomást két hónapos, ingyenes kúrával jutalmazzuk!

Megírom a saját véleményemet
vysledky megaprsia

Mit mondanak a vásárlók?
A BreastExtra+ ajánlásai

Összértékelés: 4.6

A melleim alaktalanok, az önök tablettáinak használata után ez megváltozott és sokkal szebben néznek ki, tehát örülök.

Mindig is elégedett voltam a melleimmel, de kíváncsi voltam rá, hogy valóban működik-e. Végül megrendeltem a tablettákat, de ki sem nyitottam őket, ugyanis sehol sem szereztem róla tudomást, hogy lehetnek-e negatív hatásaik a testem valamelyik szervére. Az állandó és kizárólag pozitív vélemények azonban arra késztettek, hogy írjak valamit a saját szemszögemből is, hogy megtudjam, vajon ilyen típusú véleményt is közzétesznek-e az oldalukon.

Logo
Megamellek

Jó napot, kedves Minnie! Nem kell aggódnia, a BreastExtra+ nem árthat Önnek. Próbálja ki és tudassa velünk, hogy teljesültek-e az elvárásai :-)

A kor és a két gyerek alaposan rajtahagyták a névjegyüket a melleimen. Csak a menopauza leküzdése után kaptam észbe, amikor rájöttem, hogy csak két lapos tárgyam maradt, amelyek egyáltalán nem hasonlítanak mellekre. Mivel a műtétet nem engedélyeztem, kipróbáltam ezeket a tablettákat. Az eredmények bámulatba ejtők!

Lenkének hívnak, 33 éves vagyok, a mellnövelő és mellkitöltő tabletákkal kapcsolatos több tapasztalat után tiszta lelkiismerettel állíthatom, hogy ez segített és elégedett vagyok, 2cm-es növekedés 100 darab BreastExtra plus tablettával. Be kell hogy valljam, a tablettákat lelkiismeretesen szedtem 1x reggel 1x este + mellmasszázs. Az első tablettától kezdve hetente 1x ellenőriztem a méretet, ezért az eredmények a részemről megkérdőjelezhetetlenek.

Jó napot kívánok! Nem tudom, hogy az önök tablettái mindenkire ilyen erősen hatnak-e, vagy én különleges eset vagyok. Pontosan az ajánlások szerint kezdtem el szedni, a ciklusom második felében. Egy hét használat után a melleimben gyenge bizsergést kezdtem érezni és ez később fájdalommá fokozódott, amitől eleinte megrémültem, de tudtam, hogy ez összefügg a melleim növekedésével. A fájdalmak idővel megszűntek. Nézzék csak meg, hogyan néznek ki a melleim három hónap után. Teljesen úgy, mintha szilikonoztattam volna őket.

A BreastExtra-t körülbelül 13 hétig használtam. Eleinte valóban semmi sem történt. Úgy gondoltam, hogy már nem ér semmit és azt szerettem volna, hogy fizessék vissza a pénzemet. Amikor felhívtam önöket, azt javasolták, hogy még tartsak ki egy kicsit, állítólag hosszabb ideig is eltarthat, mire megjelennek az eredmények. Majdnem 4 hét után valóban kezdtek megjelenni az első látható változások. Azóta a melleim csak nőttek, ahogy ez a mellékelt fényképeken is látható. Örülök, hogy meggyőztek, különben abbahagytam volna a tabletták szedését és csalódott lennék.

Meglepett, hogy milyen gyorsan kezdett rám hatni a BreastEXTRA. Már a második hét használat után láttam, hogy hogyan kezdenek el a melleim változni a jó irányba. Tapintásra feszesebbek, keményebbek voltak és úgy tűnt, hogy meg is nőttek... A kúra befejezése után majdnem olyanok a melleim, mint amikor terhes voltam. Nagyon elégedett vagyok a termékkel és az eredményeivel is.

Ezt a készítményt a barátnőm ajánlotta. Amikor megvette, kinevettem és figyelmeztettem, hogy ne vásároljon ilyen szamárságokat. De amikor a mellei figyelemreméltó térfogatot kezdtek elérni, be kell vallanom, hogy szégyenben maradtam. Mivel én is az apámtól örököltem a mellkasomat, elhatároztam, hogy kipróbálom. Valóban elégedett vagyok. A melleim most sokkal kifejezőbbek és feszesebbek, sőt barátot is találtam. Nem tudom, amiatt-e, hogy most nagyobbak a melleim, de ez mindegy. Szerinte gyönyörűek :-)

Mielőtt elkezdtem szedni az önök tablettáit, nagyon laposak voltak a melleim. Ez azonban megváltozott a BreastExtra+ pár hetes szedése után, ennek már két éve és én még mindig tökéletesen érzem magam.

A partenerem egyszer megkérdezte, hogy nem szeretném-e megnagyobbítani a melleimet. Először leszidtam szegényt, hogy nem tetszek neki, vagy hogy is képzeli ezt??? De amikor lenyugodtam, elgondolkodtam a dolgon és rájöttem, hogy valójában engem is eléggé dühítenek a kis lapos melleim... Teljesen véletlenül akadtam rá az önök oldalára és meg kell hogy valljam, kellemesen meglepett!

Logo
Megamellek

Köszönjük az érdekes véleményt, Viki :-)

Plasztikára akartam menni. Ugyanis eléggé szabálytalan alakom van (volt)... Széles csípők és keskeny mellkas. A facebookon fedeztem fel a BreastExtra plus reklámját és elhatároztam, hogy kipróbálom. Mersz vagy nyersz... Ha nem sikerül, kés alá fekszek... Meglepetésemre és szerencsémre (nagyon félek a műtéttől) ez működött. A melleim ma két számmal nagyobbak! Az életben nem hittem volna, hogy ez tablettákkal elérhető, ha ezt saját magam nem próbáltam volna.

Megvásároltam a tabletták 90 darabos csomagolását azzal, hogy ha elégedett leszek, veszek még, hogy a tablettákat rendszeresen szedhessem legalább 3 hónapon keresztül. Sajnos nem tudom, hogy a nőknek abba a csoportjába tartozok-e, akikre a BreastExtra+ nincs hatással, de nem történt semmilyen változás. Nem hogy a melleimet egyáltalán nem növelte meg, hanem jelentősebb feszességet sem látok. Ha valamilyen pozitívumot szeretnék találni, akkor ez a rugalmasabb, simább bőr, amit azonban a rendszeres olajos masszázs számlájára írok. Tehát számomra ez csak feleslegesen kidobott pénz volt :(

Írja meg a saját véleményét a BreastExtra+-ról

Ha úgy gondolja, fényképet is küldhet