Tanácsot adunk Önnek, hogyan növelje meg kényelmesen a melleit

Kérdések és tapasztalatok
BreastExtra tanácsadó

Az Ön kérdéseire a BreastExtra Plus szakértői csapata válaszol.

Bármilyen bizonytalanság esetén forduljon hozzánk bátran kérdésével. Szívesen adunk tanácsot és segítünk a helyes választásban.

odborníčky ktoré poradia ako zväčšiť prsia
list
A dohányzás a mellnövelő tabletták szedésével egyidejűleg semmilyen módon nem befolyásolja az eredményeket.
A maximális és tartós eredmények érdekében javasoljuk, hogy a készítményt szedje 9-11 hétig. Ez azt jelenti, hogy kezdetben a 230 tablettás csomagra lesz szüksége és utána még egy 100 tablettásra. Ez minden.
Minden küldeményt diszkrét, átlátszatlan, reklámmentes csomagolásban küldünk úgy, hogy az Ön magánélete biztonságban legyen.
Gratulálunk az aktív életstílusához! Ahogy már biztosan tudja, bizonyos gyakorlatok elősegíthetik a keblek megformálását. A torna azonban nincs közvetlen hatással a készítmény hatékonyságára, ugyanis a működése az emlőmirigyek fejlesztésének aktivációján alapul, és ezeket nem lehet negatívan, sem tornával befolyásolni. Ez azt jelenti, hogy nyugodtan folytathatja az aktív életstílusát a készítmény szedése közben is.
A készítmény szedése a fogamzásgátlóval egy időben nem probléma.
A készítmény tisztán természetes növényi alapon készült. Úgy hat, hogy támogatja a női hormon – az ösztrogén és más hormonok kiválasztását, amelyeknek a következménye az emlőmirigyek megnagyobbodása. Ezért nem kell a szőrzet fokozott növekedésétől és más kellemetlenségektől tartania.
Nem annyira fontos, hogy van-e menstruációja, vagy sem. A fontos az, hogy rendben van-e a petefészke, amelynek nagy jelentősége van a női hormonok képződésének szempontjából. Ha a petefészek működése sértetlen, a készítmény biztosan segíteni fog a keblei növelésében és feszesítésében.
Az eredmények a nők túlnyomó többségénél tartósak. Ennek ellenére félévente egyszer ajánlatos elhasználni egy kis 30 tablettás csomagolást fenntartó adagként.
Nem kell aggódnia a súlynövekedés miatt. Ez a készítmény nem a testzsír megkötésén alapul, hanem az emlőmirigyekre hat, amelyek megnőnek és feszesebbé válnak.
Felesleges aggódnia. A tesztelés során nem tapasztaltak mellékhatásokat és soha semmilyen mellékhatást nem jelentettek a felhasználók oldaláról sem. Nem gyógyszerről, hanem nutriceutikumról van szó, amely hasznos az emberi egészségre és többek között antikarcinogén hatású.
A mértékletes alkoholfogyasztás a mellnövelő készítménnyel kombinálva általában nem okoz problémát. De ne vigye túlzásba ;-) A testének nyugalomra van szüksége ahhoz, hogy a mellei gyorsan fejlődhessenek.
A termékek becsomagolásánál mindig maximális hangsúlyt fektetünk a diszkrécióra. A csomagoláson nem szerepel a webshop neve, sem olyan reklám, amely tanúskodna a csomag tartalmáról. Ezért nem kell aggódnia.
A termékünket elsősorban az emlők növelésére fejlesztették ki. A növekedés folyamata az emlőmirigy szövetének gyarapodásában rejlik, amely az ún. „mellfeszesség“ okozója. Ezt azonban befolyásolja a mellizomzat fejlődésének mértéke is. Ha valóban nagyon nagy mellei vannak és már elfogadhatatlan az Ön számára a további növekedés, próbálja ki a mellfeszesítő gyakorlatokat.
A mellek főleg az emlőmirigyek szöveteiből és zsírból tevődnek össze. Ha a teste lefogy, akkor biztosan egy kicsit összemennek a keblei is. A készítményünk azonban nem a zsír gyarapodásával növeli a melleket, hanem az emlőmirigy nagyobb térfogatának elérésével. Ezért ha Ön jelentősen lefogy, a mellei bár egy kicsit kisebbek lesznek, de nem annyira, mintha azelőtt mentek volna össze.

Mi válaszolunk

További kérdései vannak? Ne habozzon és írja meg a tanácsadónkba. A szakképzett személyzet azonnal válaszol!

Správu sa nepodarilo odoslať