Szállítási feltételek

Gyors szállítás & Diszkrét kézbesítés

A megrendelt árut igyekszünk még a megrendelés beérkezésének napján elküldeni, legkésőbb azonban az áru megrendelését követő 48 órán belül.

Üzletünk az áru kézbesítésének 4 lehetőségét kínálja Önnek.

 • 1. DPD – futárszolgálat. Az Ön által megrendelt árut a kívánt címre szállítja, közvetlenül az Ön kezébe. A szállítási idő 3 nap az áru becsomagolását és a szállítótársaságnak való átadását követően.
 • 2. GLS – futárszolgálat. Az árut 24 órán belül kézbesíti Önnek, a becsomagolását és a szállításra való átadását követően, közvetlenül az Ön kezébe.
 • 3. FAN – futárszolgálat. Az árut 24 órán belül kézbesíti Önnek, a becsomagolását és a szállításra való átadását követően, közvetlenül az Ön kezébe.
 • 4. Személyes átvétel – a coletaria.ro partnerünk közreműködésével. Vegye át küldeményét személyesen a több mint 270 átvevőhely egyikén
 • Kapcsolat
 • Általános Üzleti Feltételek

Áruvisszaküldés és reklamáció

100%-os elégedettséget, vagy pénzvisszafizetést garantálunk. Ez azt jelenti, hogy ha Ön bármilyen okból elégedetlen lesz a termékkel, visszaküldheti nekünk és mi visszaadjuk a pénzét. Visszafizetjük minden egyes bontatlan csomagolás árát, a kézbesítéstől számított 15 napon belül.

Az árura 24 hónapos jótállás vonatkozik. Az étrend-kiegészítőkre a csomagoláson feltüntetett lejárati idő végéig érvényes jótállás vonatkozik. A fogyasztóvédelmi törvény távértékesítésről szóló rendelkezéseinek megfelelően Önnek jogában áll elállni a távolról kötött szerződéstől, indok megadása nélkül, a termék átvételétől számított 14 napon belül, miközben elengedhetetlen, hogy az adott határidő alatt az Önnek a termék megvásárlásától való elállásról szóló értesítése, a vásárlást igazoló okmánnyal együtt, az eladónak kézbesítésre kerüljön. Az adásvételi szerződéstől való elállás a termékhez csatolandó. A szerződéstől való elállás a kommunikáció elektronikus formája által is megtörténhet. Nem számít az adásvételi szerződéstől való elállásnak a kötelező érvénnyel megrendelt termék ávételének megtagadása.

Eljárás:

 • Az árut legkésőbb a kézbesítéstől számított 15 napon belül küldje el nekünk.
 • Mellékelje az adásvételi szerződéstől való elállásról szóló kitöltött formanyomtatványt, amelyet a következő linkre kattintva tölthet le, vagy más kísérőlevelet. Adja meg a nevét, címét, a számlaszámát, amelyre kívánja, hogy a pénzt utaljuk, abban az esetben, ha azt szeretné, hogy a pénzt postautalványon (díjköteles) küldjük vissza, írja rá az adott tényt az űrlapra. Írja rá a dátumot és az aláírást.
 • Az áruval együtt küldje vissza nekünk a vásárlást igazoló okmányt is. A vásárlást igazoló okmány bemutatása nélkül a pénzt nem fizethetjük ki.
 • Az árut úgy küldje, hogy szállítás közben ne károsodjon.
 • A kézbesítési cím alább látható, vagy az elérhetőségek között.
 • Az árut ne a társaság székhelyére küldje, mert ott nem vehetik át.

A formanyomtatvány letöltése

Az áruvisszaküldésre szolgáló cím

Isklad 180126/09 Augeri s.r.o.
Diaľničná cesta 5
903 01 Senec
Szlovák Köztársaság

A pénzt kizárólag arra a bankszámlára utaljuk vissza, amelyet Ön a rendelkezésünkre bocsát.

A pénzt a szerződéstől való elállást követő 14 napon belül visszakapja.