Gyakori kérdések

Ön kérdez, mi válaszolunk

Elkészítettük Önnek a vásárlóink leggyakoribb kérdéseinek összefoglalását, hogy Ön gyors és pontos válaszokat kaphasson mindenre, ami érdekli.

Abban az esetben, ha nem kapna választ az Ön konkrét kérdésére, tekintse meg a tanácsadó részleget is, ahol az egyes témákkal részletesebben foglalkozunk.

Hogyan szedjem a tablettákat?

Vegyen be 2x naponta 2 tablettát, a menstruációs ciklus második felének elején (nagyjából 10 nappal azután, hogy befejeződött az utolsó menstruációja). Fontos, hogy a készítményt lelkiismeretesen és rendszeresen adagolja. Továbbá ajánlott az emlők enyhe masszírozása, naponta kétszer, 5 percig, legalább azonban egyszer naponta. A maximális és tartós hatás érdekében javasoljuk, hogy szedje 9-11 héten keresztül. Több arról, hogyan is szedje a BreastExtra-t a maximális eredmények érdekében.

Használhatom a készítményt a menstruáció alatt is?

Igen, ha már elkezdte a szedést, soha ne szakítsa meg. Még menstruáció közben sem. A határozott eredmények érdekében fontos a rendszeres adagolás betartása.

Szedek fel zsírt, ha a tablettákat szedem?

Nem, ez a mellnövelő készítmény nem a testzsír-arány növelésének alapján működik. Ezért nem kell aggódnia a karcsú vonalai miatt.

Hogyan működik?

A készítmény angelica sinensis, wild yam, black cohosh, fenugreek, damiana fitohormonokat tartalmaz és további anyagokat, amelyek az ösztrogének természetes helyettesítőiként hatnak, stimulálják a női szervezetet az emlőmirigy szövetének kialakítására és a következményük a mellnövekedés. A klasszikus hormonkezeléstől eltérően egyúttal hatást fejt ki a ösztrogénszinttől függő daganatok előfordulásának melegelőzésében (emlő-, petefészekdaganat). Több arról, hogyan növelje meg a melleit a BreastExtra+-szal.

Gyorsan hat a BreastExtra+ készítmény?

Igen. Az eredmények rendkívül gyorsak. Már tíz nap szedés után észrevehetők lesznek az eredmények. A mellek feszesebbek és teltebbek lesznek. Pár hét után a változások már valóban jelentőssé válnak. Megnyilvánulnak például az Ön által viselt melltartó méretében is.

Fogamzásgátlót szedek. Léteznek valamilyen ellenjavallatok a BreastExtra+ szedésénél?

Nem léteznek ellenjavallatok a BreastExtra+ készítmények szedésére vonatkozólag, ugyanis tisztán természetes összetételű készítményekről van szó. Ennek ellenére azonban nem ajánlott a készítmény szedése a terhesség és a szoptatás alatt, habár ebben az időszakban sem került megállapításra nemkívánatos hatás.

Létezik minimális korhatár a BreastExtra+ készítmény megvásárlásához?

Igen, a szedés alsó korhatára 18 év. Eddig a korig ugyanis még nem fejeződött be a fiatal nő fejlődése és a mellek még nőnek. Több a minimális korról.

Hol vásárolhatók meg a BreastExtra tabletták?

A BreastExtra+ készítmény nem kapható a gyógyszertárakban és a szaküzletekben, ugyanis minél közelebb szeretnénk kerülni a vásárlóinkhoz és biztosítani szeretnénk a készítmény legalacsonyabb árát. Ne habozzon és rendelje meg a mellnövelő csomagját közvetlenül ezen a weboldalon.

Diszkréten fogják nekem az árut kézbesíteni?

Igen, megbízhat bennünk. Az árut diszkrét csomagolásban küldjük, amely védeni fogja a károsodástól és egyúttal a kíváncsi szempároktól.

Jogomban áll visszaküldeni az árut, ha nem fog tetszeni?

100%-os elégedettséget, vagy pénzvisszafizetést garantálunk. Ez azt jelenti, hogy ha Ön bármilyen okból elégedetlen lesz a termékkel, visszaküldheti nekünk és mi visszaadjuk a pénzét. Visszafizetjük minden egyes bontatlan csomagolás árát. Az áruvisszaküldéssel kapcsolatos további információkat a „reklamáció“ részlegben találhat.

Mi válaszolunk

tekintse meg a tanácsadót is és tudjon meg többet

Válasszon az előnyös BreastEXTRA+ csomagok közül gyors kiszállítással
Válassz egyet a csomagok közül

BreastExtra, Basic Csomag (30 kapszula)

BreastExtra 30 kapszula

BreastExtra, Basic Csomag (30 kapszula)

5190 Ft

1 hétre – próbacsomagolás

BreastExtra, Standard Csomag (90 kapszula)

BreastExtra 90 kapsúl

BreastExtra, Standard Csomag (90 kapszula)

11700 Ft

3 hét szedésre

Legnépszerűbb

BreastExtra, Standard plus Csomag (120 kapszula)

BreastExtra 120 kapszula

BreastExtra, Standard plus Csomag (120 kapszula)

12600 Ft

4 hét szedésre

BreastExtra, Diamant Csomag (390 kapszula)

BreastExtra 390 kapszula

BreastExtra, Diamant Csomag (390 kapszula)

26700 Ft

3 hónapra – maximális eredmények