Gyakori kérdések

Ön kérdez,
mi válaszolunk

Elkészítettük Önnek a vásárlóink leggyakoribb kérdéseinek összefoglalását, hogy Ön gyors és pontos válaszokat kaphasson mindenre, ami érdekli.

Abban az esetben, ha nem kapna választ az Ön konkrét kérdésére, tekintse meg a tanácsadó részleget is, ahol az egyes témákkal részletesebben foglalkozunk.

doktor odpovedá na otázky zväčšenia poprsia
Vegyen be 2x naponta 2 tablettát, a menstruációs ciklus második felének elején (nagyjából 10 nappal azután, hogy befejeződött az utolsó menstruációja). Fontos, hogy a készítményt lelkiismeretesen és rendszeresen adagolja. Továbbá ajánlott az emlők enyhe masszírozása, naponta kétszer, 5 percig, legalább azonban egyszer naponta. A maximális és tartós hatás érdekében javasoljuk, hogy szedje 9-11 héten keresztül. Több arról, hogyan is szedje a BreastExtra-t a maximális eredmények érdekében.
Igen, ha már elkezdte a szedést, soha ne szakítsa meg. Még menstruáció közben sem. A határozott eredmények érdekében fontos a rendszeres adagolás betartása.
Nem, ez a mellnövelő készítmény nem a testzsír-arány növelésének alapján működik. Ezért nem kell aggódnia a karcsú vonalai miatt.
A készítmény angelica sinensis, wild yam, black cohosh, fenugreek, damiana fitohormonokat tartalmaz és további anyagokat, amelyek az ösztrogének természetes helyettesítőiként hatnak, stimulálják a női szervezetet az emlőmirigy szövetének kialakítására és a következményük a mellnövekedés. A klasszikus hormonkezeléstől eltérően egyúttal hatást fejt ki a ösztrogénszinttől függő daganatok előfordulásának melegelőzésében (emlő-, petefészekdaganat). Több arról, hogyan növelje meg a melleit a BreastExtra+-szal.
Igen. Az eredmények rendkívül gyorsak. Már tíz nap szedés után észrevehetők lesznek az eredmények. A mellek feszesebbek és teltebbek lesznek. Pár hét után a változások már valóban jelentőssé válnak. Megnyilvánulnak például az Ön által viselt melltartó méretében is.
Nem léteznek ellenjavallatok a BreastExtra+ készítmények szedésére vonatkozólag, ugyanis tisztán természetes összetételű készítményekről van szó. Ennek ellenére azonban nem ajánlott a készítmény szedése a terhesség és a szoptatás alatt, habár ebben az időszakban sem került megállapításra nemkívánatos hatás.
Igen, a szedés alsó korhatára 18 év. Eddig a korig ugyanis még nem fejeződött be a fiatal nő fejlődése és a mellek még nőnek. Több a minimális korról.
A BreastExtra+ készítmény nem kapható a gyógyszertárakban és a szaküzletekben, ugyanis minél közelebb szeretnénk kerülni a vásárlóinkhoz és biztosítani szeretnénk a készítmény legalacsonyabb árát. Ne habozzon és rendelje meg a mellnövelő csomagját közvetlenül ezen a weboldalon.
Igen, megbízhat bennünk. Az árut diszkrét csomagolásban küldjük, amely védeni fogja a károsodástól és egyúttal a kíváncsi szempároktól.
100%-os elégedettséget, vagy pénzvisszafizetést garantálunk. Ez azt jelenti, hogy ha Ön bármilyen okból elégedetlen lesz a termékkel, visszaküldheti nekünk és mi visszaadjuk a pénzét. Visszafizetjük minden egyes bontatlan csomagolás árát. Az áruvisszaküldéssel kapcsolatos további információkat a „reklamáció“ részlegben találhat.

Mi válaszolunk
tekintse meg a tanácsadót is és tudjon meg többet

TANÁCSADÓ