Mellnagyobbító gyakorlatok

floating-leaf
floating-leaf

Hatékony mellnagyobbító gyakorlatok

A mellek minden nő büszkesége. Méretük és összképük jelentősen befolyásolja önbizalmunkat. Ez a néhány praktikus mellnagyobbító gyakorlat hozzásegít a mellek megjelenésének javításához, és nem utolsósorban a mindennapi életben oly fontos önbizalom növeléséhez. Ha magabiztos vagyok, hirtelen minden egy kicsit könnyebb és kellemesebb.

Ha őszintén betartja ezeket a tippeket, néhány hét alatt javíthatja mellei kinézetét anélkül, hogy drága és fájdalmas mellnagyobbító műtéten kellene átesnie. Ugyanakkor ezek a mellgyakorlatok nem vesznek igénybe napi 20 percnél többet.


Nyomja egymáshoz a tenyereit

Ez a gyakorlat nagyon egyszerű, és bármikor és bárhol elvégezheti. Álljon vagy üljön, és tartsa egyensúlyban a hátát.

Tegye össze a tenyereit a mellkasa előtt, hogy a könyökei a lehető legvízszintesebb legyenek. Most nyomja össze erősen a tenyereit, és tartsa körülbelül 2 másodpercig, majd engedje el a nyomást. Ismételje meg ezt a mellgyakorlatot körülbelül 10-szer gyors egymásutánban. Az egyik sorozat befejezése után néhány másodpercig pihenhet, és folytathatja ugyanazt a gyakorlatot egy másik sorozattal. 4 sorozatot kellene megcsinálnia. Ha végzett, folytassa más mellnagyobbító gyakorlatokkal.

mellnagyobbító gyakorlat

A földön fekve kitárt karokkal

Feküdjön le a padlóra, ideális esetben egy szőnyegen vagy puha matracon, és vegyen a kezébe könnyű súlyzót (egykarú). Ha nincs súlyzója, használhat vízzel töltött PET-palackokat is. Tártsa ki a karjait, kitárt karokkal vegyen egy mély levegőt. Lassan emelje fel a súlyt a feje fölé, miközben lassan lélegezzen ki. A könyököknek folyamatosan feszesnek és vízszintesnek kell lenniük. Ismételje meg ezt a mellgyakorlatot 20-szor egy sorozatban. 4 sorozatot kell megcsinálnia 20 ismétlés után. A gyakorlat befejezése után folytassa egy másik mellgyakorlattal.

mellgyakorlat

Eltolás a faltól

Álljon körülbelül egy méterre egy függőleges szilárd akadálytól vagy egy faltól. Nyújtsa a tenyerét a falhoz úgy, hogy az ujjbegyei az álla magasságában legyenek. A könyököket ki kell nyújtani. Most lassan hajlítsa be a könyökét a kilégzéssel egyidőben, közelítse arcát a falhoz. Igazítsa újra a könyököt az ellennyomással. Ismételje meg ezt a mellnagyobbító gyakorlatot 20-szor 4 sorozatban. Ez az utolsó gyakorlat.

mellgyakorlat

Tipp a végére – helyes testtartás

Ahhoz, hogy a mellei kitűnjenek, gyakran elég, ha odafigyel a helyes testtartásra. Ez az egyik legegyszerűbb dolog, amit megtehet a mellei és az önbizalma érdekében. Nézze meg testhelyzetét a tükörben, és álljon úgy, hogy a vállai megfelelően üljenek hátul, a gerince pedig egyenes legyen.

Ha igazán gyakorolni szeretné a testtartását, használhat egy régi trükköt. Fogjon meg egy könyvet, tegye a fejére, majd sétáljon a házban néhány percig. Ha szeretné támogatni a gyönyörűen telt és feltűnő mellekre való törekvését, próbálja ki a hatékony mellnagyobbító tablettáinkat, már két hét használat után érdekes eredményeket érhet el. Örökké magabiztosnak és szépnek érezheti magát.

mellnagyobbító testtartás