Mellnagyobbítás

floating-leaf
floating-leaf

Mellnagyobbítás egyszerűen

Sok nő elégedetlen a melleivel, akár saját akaratából, akár mások miatt. Emiatt aztán fontolgatják a mellnagyobbítást. Egyre több ilyen nagyobbító lehetőség létezik. Ennek eredményeként minden nő kiválaszthatja a számára legmegfelelőbb módszert. Folyamatosan nő azoknak a nőknek a száma, akik a mellnagyobbítás mellett döntöttek. Vessünk egy pillantást ezekre a rendelkezésre álló lehetőségekre. Ha nem szeretné elolvasni a teljes cikket, nézze meg az alábbi videót 🙂

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=J72S4UjgLTI[/embedyt]

Mellplasztika

A mellnagyobbítás legismertebb módszere az úgynevezett augmentáció, tehát a szilikon implantátumokkal történő megnagyobbítás. Ez a módszer eddig a legkeresettebb és legrégebbi. Az 1960-as évek óta használják, amikor az első implantátumok kerekek és simák voltak. Az 1980-as évek végén újabb durvább felületű implantátumokat fejlesztettek ki, a 90-es évekre pedig ezek voltak az első anatómiai implantátumok, amelyek utánozták a természetes mellek formáját.

mellplasztika

Az eljárás során egy kis bemetszést végeznek, amelyen keresztül az implantátumot a megfelelő helyre helyezik be. A műtét általában általános érzéstelenítésben történik. Bár ez a mellméret- és -térfogat-javítás valóban előrehaladott szinten van, még mindig kockázatokat rejt magában. Nagyon ritkák, de nem kizártak, vérzést és fertőzést okozhatnak. Ezen kívül a műtét utáni állapot nem ideális, és nem a legkellemesebb. Az öltéseket egy idő után ki kell szedni, és elkerülni a terhelést. Sajnos a posztoperatív fájdalmak mindig hosszú ideig tartanak.

Szilikonmentes plasztika

Lehetséges azonban az úgynevezett autoaugmentáció is. Az autoaugmentáció a mell megnagyobbítása saját zsírral. Kiváló alternatívája a klasszikus implantátumos módszernek. Az eljárás hasonló, de mégis más, mert idegen anyagok használata nélkül történik. Egy másik óriási előny a augmentációkkal szemben, hogy nem maradnak hegek, és szinte azonnal visszatérhet a megszokott életéhez.

prsia2

Vákuumszivattyú

Mint említettük, számos lehetőség van. Az egyik a vákuumszivattyú. Fájdalommentes és biztonságos alternatívája a plasztikai sebészetnek. Ez az eszköz úgy működik, hogy szó szerint megnyújtja a melleket. Az eredmények állítólag lenyűgözőek, és a mellek kétszer nagyobbra nőhetnek. Nem fordulhat elő mellékhatás, de egyes szakértők szerint a mellek nyújtása is káros lehet.

vákuumszivattyú mellekre

Állítólag a mellek ismételt nyújtása károsíthatja a szöveteket, de a tejcsatornákat is, és nem biztos, hogy a bőrre pozitív hatással lesz. Serkenti a mell általános nagyobbodását, de a vér- és nyirokkeringést is. Az eredmény csak két évig tart, nem tartósan. Nem igazolt, hogy a módszer minden nőnél bevált-e, de biztonságosabb és olcsóbb, mint a műtét.

Hialuronsav

Mi a következő módszer a mellek megnagyobbítására plasztikai műtét és szike nélkül? Ez a hialuronsav módszer. Mivel nincs szükség vágásra, nem csak, hogy nem maradnak hegek, hanem sokkal kevésbé fájdalmas is. Az eljárás után nincs mozgáskorlátozás, a hatás azonnal látható. Ennek a módszernek az a hibája, hogy ez a hatás 1-2 évig tart. Ezt követően kis mennyiségű savat kell ismét befecskendezni a megfelelő forma megőrzése érdekében.

Víztechnika

Ez a forradalmian új mellnagyobbítási módszer már Szlovákiába is megérkezett. Fájdalommentes, érzéstelenítés és sebészeti beavatkozás nélkül. Az eljárás ambuláns, és a beavatkozás után nem kell aggódnia a munkája miatt. A legjobb választás ez a módszer, ha a nő szeretné kipróbálni, hogy milyenek lennének a mellei megnagyobbítás után. A mellei nagyobbak lesznek, és gondolkodhat azon, hogyan érzi magát így, és dönthet a tartós nagyobbítás mellett.

Helyi krémek és gyógynövények

Ezeket a krémeket inkább serdülőkorban lévő nőknek szánják. Ilyenkor a nő szervezete hormonokat termel, ezek száma a nő melleinek méretétől függ. Ezek a krémek felgyorsítják a hormontermelést és elősegítik a mell nagyobbodását.

A fitoösztrogént tartalmazó gyógynövény-kiegészítők segítenek a mellek természetes módon történő megnagyobbításában:

  • Saw Palmetto – segít megnagyobbítani az emlőmirigyeket
  • Dong Quai – javítja a vérkeringést és a hormonegyensúlyt
  • Édeskömény – serkenti a hormontermelést
  • Kömény – javítja az emlőmirigyek fejlődését
  • Görög széna – Diosgenint tartalmaz, amely elősegíti a mell megnagyobbodását

Betétek

gél-szilikon betétek nagyon hasonlítanak a valódi mellekre. Ezek a betétet vizuálisan, akár 2 számmal is megnagyobbíthatják a melleket. A gél alkalmazkodik természetes formájához, és ennek megfelelően formálódik. Hátránya a „leleplezés“ pillanata, amikor a mellek “csodálatos módon” újra kisebbek lesznek. Ez a módszer tehát csak átmeneti, de nem olyan gondtalan, mint amilyennek látszik, a betéteket rendszeresen tisztítani kell.

Mellnagyobbító gyakorlatok

Hogyan lehet megnagyobbítani a melleket anélkül, hogy bármilyen műtéten kellene átesnie, vagy, hogy nehéz gyógynövényeket találni? A leggyakoribb válasz a mellnagyobbító gyakorlatok. Az igazság azonban az, hogy az edzés nem a melleit, hanem a mellszövet izomtömegét növeli. Ettől a mellek kissé nagyobbnak tűnnek. A fő előnye a mellek formálása. A gyakorlatokkal feszesebbé és formásabbá teheti melleit. Ebből a szempontból a testmozgás kiváló módja a hatás elérésének. A leghatékonyabbak az otthoni gyakorlatok, amelyekről ITT írtunk vagy akár maga az úszás. Úszáskor az összes izmot egyszerre feszíti meg, de lélegezni is rendesen szükséges.

Mellnagyobbító tabletták

Van valami mód arra, hogy teljesen hatékonyan és műtét nélkül megnagyobbítsa a melleit? Igen, van ilyen lehetőség, mégpedig a mellnagyobbító tabletták. A tablettáknak köszönhetően természetesen és hatékonyan megnagyobbíthatja és erősítheti a melleit. Egyrészt az implantátumok nem tűnnek olyan valósághűnek, és gyakran kényelmetlenek a nők számára, de sok nő egyáltalán nem szereti ezt a lehetőséget.

BreastExtra plus

A tabletták több említett növény kivonatát is tartalmazzák, és masszív mellnagyobbodást okoz. A test több részének egyszerre történő stimulálása javítja az eredményt. További előnye az ösztrogénszint miatt kialakuló daganatok megelőzése és nem okoz súlygyarapodást.

Ez még mindig nem minden. A BreastEXTRA+ tabletták bónuszként csökkentik a menstruációs fájdalmat is. Ha tehát természetes módon, idegen testek, műtétek nélkül, de tartósan és hatékonyan, erőfeszítés nélkül szeretné megnagyobbítani a melleit, mindenképpen próbálja ki a mellnagyobbító tablettákat.