Nagyobb mellek? Testmozgással és gyógynövényekkel ez lehetséges!

floating-leaf
floating-leaf

Testmozgással és gyógynövényekkel nagyobb melleket érhet el

Mindannyiunknak megvan a véleménye a megfelelő és ideális mellméretről. Számos felmérés szerint azonban a legtöbb nő elégedetlen a melleivel, és szeretnék, ha más lenne a formájuk és méretük. A nők talán leggyakoribb vágya a nagyobb mellek. Ezzel a vággyal azonban nem kell azonnal plasztikai sebészt keresni. Otthon is megnagyobbíthatja és megerősítheti melleit. Egyszerűen – megfelelő étrenddel és testmozgással.

Rendszeres testmozgás

Hetente legalább háromszor szánjon 30-50 percet arra, hogy otthona kényelmében megerősítse mellizmait. Az eredmény hamar várható. Már néhány hét elteltével észreveszi a változásokat a testén. Ossza fel több kisebb sorozatra az edzéssel töltött időt. Különböző időközönként és ismétlési gyakorisággal csináljon például fekvőtámaszokat.


Tippünk: Nézze meg, hogyan kell megfelelően elvégezni a mellnagyobbító gyakorlatokat.


Ússzon

Az úszást a mellformáló csodasportnak tartjuk. Nem csak a mellkast formálja szépen, hanem a karokat, lábakat és a hasat is. Ezenkívül javítja a test általános tartását, így felálláskor a mellek teltebbek lesznek.

Úszáskor a mellkasának ellenállnia kell a víz nyomásának, így a mellei gyorsabban formálódnak, mint a test többi részei.

Ne vigye túlzásba az edzést

Melleink zsírszövetből és emlőmirigyből állnak. Ügyeljen arra, hogy ne terhelje a testét túlzott fizikai zsírral, még a mellkas területén sem. Az izmok szép formájúak lennének, de a mellek nem tűnnének teltnek.

Orvos helyett segíthetnek a gyógynövények

Sokszor nem tudjuk, mennyi jótékony gyógynövény található a kertünkben. A fűszerek között, amelyeket gyakran használunk főzéshez vagy virágágyásunkból gyomnövényként való eltávolításához, vannak olyan növények is, amelyek elősegítik a mellek nagyobbodását.

nagyobb mellek gyógynövények segítségével breastextra

Édeskömény

A legelterjedtebb gyógynövény, amelyet időtlen idők óta használnak a nőgyógyászatban és a kozmetikumokban, az édeskömény. Nagyon magas az ösztrogén anyagok tartalma, így segíti a mellszövet növekedését, ezáltal a nagyobb melleket. Ráadásul az édeskömény fogyasztásával a libidót is növelheti.

Görögszéna

Hatalmas mennyiségű fitoösztrogént tartalmazó gyógynövény. Az orvostudományban ezt a gyógynövényt az anyatej elősegítésére használják.

Wild yam

A wild yam gyógynövényt az egészséges mellszövet növekedésének támogatására használják. Bár nem támogatja az ösztrogénszint közvetlen növekedését a női szervezetben, pozitív hatással van a hormonális egyensúlyra.


Tippünk: Ha teljeskörű ápolást szeretne a melleinek, próbáljon ki egy csomag BreastEXTRA-t a kínálatunkból. A testmozgás és a természetes anyagok megfelelő kombinációjával már az első 2 hét után látni fogja az első eredményeket.


Igazán nagyobb melleket elérhet úgy is, ha gyógynövényeket fogyaszt és rendszeresen sportol. Csakis Önön múlik, hogy elhatározza és elkezdje a változását. Valóban sok nő van, aki képes volt erre termékeinknek köszönhetően. Inspiráló történeteiket Facebook-unkon is megtalálhatja.

Ha szeretne értesülni a szép mellek világának minden híréről, iratkozzon fel a hírlevelünkre, és fedezze fel a módját, hogy plasztikai sebész beavatkozása nélkül is megnagyobbíthassa melleit.

Olvasson további cikkeket a mellnagyobbításról.

Összegzés

Ha nagyobb melleket szeretne, kövesse az alábbi elveket, és néhány hét múlva már megfigyelheti az eredményeket, és magabiztosabb lesz:

  • rendszeres testmozgás
  • úszás
  • edzés a saját súllyal
  • természetes termékek
  • járjon kiegyenesedve