A mellplasztika kockázatai

floating-leaf
floating-leaf

A mellplasztika kockázatai és azok elkerülése

Sok nőnek komoly problémája van azzal, hogy mellei nem tartoznak az általános szépségkonvencióba.

A mellek lehetnek kicsik, lóghatnak, vagy olyan formájúak, hogy tükörbe nézve elszomorodunk. Azt, hogy a női mellek meghatározzák alakunk esztétikáját, összképet és a körülöttünk lévőkre gyakorolt ​​hatást, nyugodtan mellőzhetjük. A legrosszabb eset az, amikor mellünk megjelenése megakadályoz abban, hogy elégedettek legyünk és ellazuljunk a társadalomban. Ilyenkor elkezdünk a mindenféle dolgon gondolkodni és az egyik első dolog, ami eszünkbe jut, az a mellnagyobbító plasztikai műtét. Ennek azonban a szupergyors mellnagyobbítás mellett bizonyos kockázatai is lehetnek. Vessünk egy pillantást rájuk.

Mielőtt bemutatnánk a mellnagyobbítás leggyakoribb szövődményeit, szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy a szövődmények felsorolásának nem az a célja, hogy elrettentse a mellplasztikai műtétet, hanem inkább lehetőséget adjon a kockázatok és azok elkerülésének lehetőségeinek mérlegelésére.

Fertőzés a mell megműtött részén

A fertőzés a plasztikai műtétek egyik leggyakoribb problémája. Leggyakrabban a szilikon mellimplantátum műtéti behelyezése után néhány napon belül jelentkezik. A környező bőr kipirosodásával, a seb átnedvesedésével vagy duzzanatával nyilvánul meg. Egy ilyen állapot kórházi kezelést is igényelhet.

mellfertőzés

Bevérzés a mell belső sebébe

A belső vérzés egy másik gyakori szövődmény, amely mellnagyobbító műtéteknél is előfordul. Ha akár egy kis ér is elszakad a seb belsejében, az azt jelentheti, hogy újra fel kell nyitni a sebet és el kell távolítani a felgyülemlett vért. Ha ez megtörténik, akkor biztos, hogy a hegek elég nagyok lesznek.

bevérzés a mellben

Hegek a melleken

Ha már a hegekről beszélünk. Bármilyen műtét, ideértve a mellnagyobbító műtétet is, hegeket hagy maga után. Napjainkra az orvostudomány olyan sokat fejlődött, hogy a hegek szinte láthatatlanok. Ez azonban csak a tökéletesen begyógyult hegekre vonatkozik. A plasztikai mellnagyobbítás utáni heg gyógyulása körülbelül fél évtől egy évig tart. Addig a heg első pillantásra látható. Rózsaszín vagy akár vörös, és minden nap speciális kenőccsel kell bekenni.

hegek a melleken

Érzéstelenítés mellplasztika esetén

A szilikon melleket általában általános érzéstelenítés alatt műtik meg. Az érzéstelenítés mindig megterheli a szív- és érrendszert, és számos kockázattal jár. Szélsőséges esetekben az általános érzéstelenítés a beteg halálához vezethet. Itt meg kell jegyezni, hogy ez nagyon ritkán fordul elő, és általában az aneszteziológus helytelenül hibáztatja és diagnosztizálja a beteget.

érzéstelenítés mellplasztika közben

Ruptura

Amellett, hogy át kell esni és fizetni kell az implantátum-cserélési műtétért, más kockázatok és problémák is előfordulhatnak. Ahogy már mondtuk, gyakori kockázat a ruptura. De vajon mi az? Ez az implantátum körüli szövet szakadása vagy megvastagodása. Nagyon fájdalmas, nem lehet előre megjósolni.

ruptura

Hogyan kerüljük el a mellplasztika kockázatait?

Amint látja, a szilikon mellek nemcsak jobb megjelenést adnak, hanem számos mellékhatással is járnak, amelyek szó szerint tönkretehetik az életet. Sokukat megfelelő szakértelemmel és megalapozott, mellnagyobbítást végző szakemberekkel megelőzhetjük.

Mielőtt a mellnagyobbító műtét mellett döntene, ne csak egy plasztikai klinika édes reklámjaira hagyatkozzon, hanem győződjön meg arról, hogy milyen színvonalú minőségre számíthat. Kérjen referenciákat, fotókat valódi ügyfeleiktől, és ne habozzon felkeresni őket azzal a kérdéssel, hogy mennyire voltak elégedettek az elvégzett mellnagyobbítási eljárással. Magától értetődőnek kell lennie, hogy az interneten megkeressük és tanulmányozzuk az adott klinikára vonatkozó valódi ügyfelek véleményét.

Mielőtt meghozná a végső döntést a plasztikai műtét mellett, keressen alternatív módokat a mellek szebbé tételére. Egyértelmű, hogy a mellnagyobbító gyógyszerek nem növelik 5 számmal a melleket, de olyan mértékben növelik őket, hogy Ön elégedettebb és magabiztosabb lesz. Ha egy ilyen megnagyobbodás már nem elég Önnek, később elvégezheti a plasztikai műtétet. A plasztikai műtét nélküli mellnagyobbítás mindenképpen a megfelelő megoldás minden nő számára, mielőtt a szilikon implantátumok mellett döntene.

Breast Extra plus

Ne engedje, hogy úgy járjon a mellplasztikával, mint ezek a nők

Ha már a mellnagyobbító műtét mellett dönt, ne feledje, hogy ő nem egy háziorvos, és válasszon egy igazán megbízható orvost, akire jó referenciák vannak, a kockázat ebben az esetben nem kifizetődő.

Történetek nőkről, akiknek nem volt szerencséjük minőségi sebészekre:

  • Debbie plasztikai műtéten esett át, mellei borzalmasan néznek ki a fertőzés miatt, és soha többé nem lesznek a régiek.
  • Az öltései megrepedtek, a szilikonok pedig kiálltak! Szörnyű mellnagyobbítás.
  • Katka története igazán kellemetlen. A plasztikai műtét után tönkretették a melleit