Mellplasztika vár Önre? Gondolja át előbb

floating-leaf
floating-leaf

Mellplasztika segítsége nélkül is lehetnek gyönyörű mellei

Nem elégedett az anyatermészet által kiosztott kártyákkal? Ne essen kétségbe. Az álmai a szép mellekről beteljesülhetnek. Még anélkül is, hogy a melleit szó szerint feltöltenék – műtéttel. Nem kell a kés alá feküdnie. Vannak természetes módszerek is. Meglepően egyszerűek és invazív beavatkozás veszélye nélkül.


Tippünk: A mellplasztikának vannak a kockázatai. Olvasson többet.


Hogyan kell csinálni?

Ez nagyon egyszerű. Kezdheti például valami olyan egyszerű dologgal, mint a fekvőtámasz. Igen, jól olvasta. Fekvőtámaszok. Ez a gyakorlat bárhol elvégezhető, még edzőterembe sem kell ellátogatni. A fekvőtámasz nem csak a tricepsz erősítésére alkalmas. A megfelelően végrehajtott fekvőtámasz erősíti a musculi pectoralis – mellizmokat is. Közvetlenül a mellek alatt helyezkednek el. Ahogy a logika sugallja, amikor a mellizom megnövekszik, a mellek optikailag is nőnek. Ha nincs kedve a fekvőtámaszokhoz, az úgynevezett „női fekvőtámaszok” térdekre támaszkodva is nagyszerű gyakorlat a mellizom erősítésére.

A mellnagyobbítás legjobb gyakorlata a fekvőtámasz.

Nincs időm edzeni…

Nincs ideje vagy kedve edzeni? Ez egyáltalán nem gond. Szó szerint fordítva is mehet – többet enni. Ha igazán szeretne nagyobb melleket, csak hízzon meg egy kicsit. Természetesen nem a kóros értékekig. Ha csak pár kilót felszed, a felesleges zsír nem oszlik el egyenletesen – elsősorban a combokba, a hasba és a mellekbe kerül. Ez az út nem éppen a legegészségesebb, de ha ragaszkodunk a józan észhez, a kockázatok minden bizonnyal kisebbek, mint a műtét.

A magas ösztrogéntartalmú ételek fogyasztását is érdemes kipróbálni. Az ösztrogének a fő női nemi hormonok, amelyek elsősorban a petefészekben, de kis mennyiségben a májban, a mellékvesékben és a mellekben is termelődnek. Az ösztrogéncsalád felelős a nők másodlagos nemi jellemzőinek kialakulásáért, ezért hatással van a mellek méretére is. A magas ösztrogéntartalmú élelmiszerek közé tartozik például a lencse, csicseriborsó, tejtermékek, például a sajt vagy joghurt, alma, cseresznye és szilva. A gabonafélék, például a rizs és a búza szintén jelentős mennyiséget tartalmaznak. Ha nagyobb melleket szeretne, vigye be ezeket az ételeket az étrendjébe.


Tippünk: Olvassa el a cikkünket: Nagyobb mellek? Testmozgással és gyógynövényekkel ez lehetséges!


Egy másik “hasznos” hormon a fitoösztrogén. A fitoösztrogén az ösztrogénhez hasonló funkciót tölt be a szervezetben. Egyes kutatások azt is kimutatják, hogy a fitoösztrogének antikarcinogén hatásúak. Ezt a tendenciát láthatjuk az ázsiai populációkban, ahol a mellrák előfordulása történelmileg alacsonyabb volt, mint a nyugati társadalomban. Ázsiában az étrend főleg fitoösztrogénekben gazdag. A mellméretre gyakorolt ​​pozitív hatást néhány tudományos tanulmány is megerősítette. Ha fitoösztrogént akar juttatni a szervezetébe, egyen dióféléket és bogyókat, igyon vörösbort és ne feledkezzen meg a zöldbabról sem.

nagyobb mellek mellplasztika nélkül

Mi a helyzet a tablettákkal?

A fogamzásgátló sok ösztrogént tartalmaz, de mellnagyobbításra történő alkalmazása erősen ellenjavallt. Mindig konzultáljon orvosával. Jobb, ha természetes alapú termékeket választunk. Ilyen készítmények közé tartoznak a BreastEXTRA+ tabletták is. Ezek a tabletták magastartalmú fitoösztrogénekkel rendelkeznek. Hatásukat elégedett vásárlók igazolják.

Tippek a végére

  • Egy egyszerű gyakorlat – a fekvőtámaszok nagyobbítják a melleket.
  • Egyen ösztrogénben és fitoösztrogénekben gazdag ételeket.
  • Fogamzásgátló fogyasztása nem javasolt.